February 8, 2009

Aku menulis dengan jiwa yang kacau

Erghh... Siksanya time tak ada kereta ni. Cemburu pulak bila dapat tau yang member-member sedang lepak sakan kat town, "Buat aper tu? Tak nak lepak dengan kitorang ker?"

Hampehsss... Kacau nya jiwa!!!

"Get yourself a kancil lah!" Mak memberi cadangan bila aku kata yang aku tak cukup RM lagi untuk beli Hyundai Accent yang dah lama jadi idamanku. " Lagipun it's small and adorable..."

"Mak... It's small but not adorable lah! It's not a car even!"

Petang semalam aku menyenarai-panjangkan barang-barang keperluan dapur yang bakal aku berikan kepada Ah Ti. He'll shop for me. He always do, semenjak aku accident tempohari that is. Rasa menyesal pulak bila difikirkan balik. Tak sepatutnya aku memandu laju malam tu.

Gula, check.
Beras, check.
Cili padi, check.
Bawang bakong, check.
Hyundai Accent... hmmm.



Pintu pejabatku diketuk. "Aku nak keluar ni. Nak pesan apa-apa tak?" Tanya Cairel.

"KFC... 5 piece... Original... Nanti aku bayar... Boleh ek?"

I'MNOSUPERMANLAH: ARGHHHHHHHHHHHH!!!

10 ulasan:

Mr PenyuBiru said...

hmm..ko memang minat kete keluaran hyundai ek. pe citer kete yg ekciden tu?

A.R.A.S.H. 910 said...

same with me! *sigh* :(

Hidney said...

well it shows kan? i love hyundai cars... kete yg accident tu tengah repair. insurance pun dah release. idalam sebulan lagi, maka siap lah kereta tu. wiiiiiiiii!!!

-cD- said...

ermmm merempit laaa, pe lagi... kekeke.

A.R.A.S.H. 910 said...

Hidney, I mean my car also in d wshop due to an accident b4 CNY! *sigh* "patah kaki"

Hidney said...

cD... nak merempit kat ner? nanti langgar tiang lagi mcmana? hehehe

A.R.A.S.H 910... owh really? teruk ker kerete u? hmmm... mcm kebetulan plak kan accident time cny

eQbalzack said...

hehe...cian dia takde keta...itu maknanya reel kena beli keta 1 lagi...2nd car...

Hidney said...

abg eq... 2nd car? kalau reel ada kilang buat duit bukan takat 2nd car reel beli abg eq. 7th car pun celah gigi jer hehe

Wawa said...

Adik..belilah kereta brand Honda. Boleh kita sama2 power of dream.

W. Hidney said...

kak zura... kalau akak boleh bagi diskaun giler2, reel ok jer kak. sama2 lah kita berpower of dreams hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...