January 26, 2009

Yet again!

I’m part of the statistic again.
I’m not proud of it.
Not at all.
I’m just grateful I’m still alive!

I’MNOSUPERMANLAH: I should have stayed in that night...

21 ulasan:

Anonymous said...

omg what happened? glad ur ok tho.

[danial][ma] said...

hej! hidney...phheeewww...hope you are still intact...be more careful all the time mate...

Jonathan George said...

Buddy... teruk nya ur car... accident teruk kali ni.. i worried abt u so much buddy.. u r "MY BEST BUDDY!!!"

Hidney said...

anonymous... err I believe I had an accident, that's what happen. hehe thanks for ur concern

danial... I am ok (surprisingly though) with everything still intact, except for my car huhu

Ethan... thanks buddy. u r my best buddy too

-cD- said...

ayoooo what happen?
x g tau pun, kete tu nampak teruk, tuan kete cene?

NotSoSilentReader said...

Did you have that lifeflashesbeforeyou
moment?

I see your car is smashed to bits, but yeah Thank God you're OK.

eQbalzack said...

alamak...apa dah jadi ni???

reel ok tak?

Mr PenyuBiru said...

ohohoho..teruknye. yg penting ko selamat.kekadang, kita berhati² pun, org lain hentam.

suesamsudin said...

Ya Allah...teruknya rupa getzy itteeww....Alhamdulillah u x pape.... Tke cre yea...

Wawa said...

Adik...apa dah jadik ni. Depan belakang pecah..Hope u ok ya.!

Hidney said...

cD... memang tak buat press conference pun lepas accident tu. tak nak war2kan sebab bukan artis. hehehe... anyway reel ok. tak ada apa2

NotSoSilentReader... nope. no flashes whatsoever. tau2 dah langgar pokok. yeah, thank you to god

eQbalzack... reel ok jer abang eq. tak ada yg patah or luka. patah dan luka hati jer huhuhuhu

Mr PenyuBiru... thanks PB. banyak macam pemandu kat luar sana tu. yang cuai (like me), yang terlebih berhati2 dan yang memang pada dasarnya hantu (like me too) hehehe

suesamsudin... thanks sue. lain kali perlu lebih berhati2 dan kurang beremosi hehehe

kak zura... semuanya tertulis dalam laporan polis kat pix no 1 tu. tak sanggup nak story panjang2. reel ok jer kak... alhamdulillah panjang lagi umur ni

aBByLiCioUs said...

OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!!!!!!! Im really speechless lah! What? When? Where? Why? How lah?????????? Aduhhhhhhh youuuuuuu!!!!!

Hidney said...

abby... everyone does babe. i accident kat sungai plan the night before cny ari ya. hmmm... not my luck ba babe

suesamsudin said...

terpanggil nak reply coz u ada tulis jgn emosi kan...last week kan, su accident kat sg besi coz emosi mengawal diri....su xciterlah kat my blog yg su accident sbb takut mak n abah tahu....sib baik xjd mcm kete u...tupun su kene rm 300++ nak betulkn belah depan...terus repair esoknya coz parents kebetulan xde kat rmh...hehhehehe..
*eh, if turun kl n nak jumpa cD n Sha, ajaklah Su sekali...boleh kenal2... :)

Hidney said...

suesamsudin... kan best kalau repair semua yang rosak tu cuma rm300 jer... like i said, itupun kalau kan. bocor lagi la dompet ni. huhuhu

nak jumpa? boleh jer. tapi perlu rajin ikut kitorg gi karaoke ler. memang kitorg ni antu karaoke. suara ke laut ker, ke lombong ker... tak kisah. yang penting boleh nyanyi ;b

eQbalzack said...

ayoo00..patah luka dalam hati?? pokcik tak dapat tolong..

pokcik pun dah patah riuk kat dalam hati ni...hahaha

Hidney said...

abang eq... abang eq pun terluka hati gak? meh sini reel tolong tengok kan. mana tau reel boleh tolong ubatkan. hehehe (statement kontroversi gamaknya)

No OnE said...

reel..i know that u r ok..cuma emotionally not coz dompet bocor..tulah len kali jgn kuar memalam melainkan dgn sha..wuahakakakka....but anyway, glad that u r safe..if not jauh tu nak naik belon tgk org lebam sana sini..almaklum u kan slh sorang jejaka kacak yg kusayangi..auww!!kelesss!!!

Hidney said...

awww sha... kacak kah reel ni? err sha nak makan apa sha? reel belanjer hehehe

Ted Baker said...

Oh i didnt know dear. Lama tak blog hopping but im sure u gonna be ok. stay sweet.

Hidney said...

teddy... i'm ok. kereta dah start repair pun. nasib baik boleh cover insurance. hmmm how i miss my getzy waaaaa!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...