December 13, 2008

Of floor cleaning solution and wrinkle-free baju. The hampeh story!

I always ironed my baju and seluar whenever I go out. There’s nothing worst than wrinkled attire I tell you. I live and work in jungle. Now do I have to look like I come from jungle too? NO WAY!!!

Pada suatu hari, nak dibuatkan cerita la kan… aku tengah iron baju favourite aku ni. Baju ni pulak jenis yang kental sikit. So aku kena la sembur sikit air.

Picit… picit… iron… iron…

“Eh?” I said. “Smell so good lah. Good softener kot?”

Makin lama aku iron, makin kuat pulak scent tu. Lama juga aku cuba recall balik sebab bauan tu macam familiar sangat-sangat. Tak puas hati ni… I opened the bottle and I saw a green solution inside.

“Sial!!! Siapa yang bubuh cecair pencuci lantai dalam botol ni!!!”

Hampeh kan…

I’MNOSUPERMANLAH: Who needs BVLGARI when you have KIWI KLEEN?

12 ulasan:

intan.dayana said...

hahaha~
skali kiwi kleen da~
it smells gud aite..??
mayB it is gud fOr ur baju then..
hahaha~

Hidney said...

hahaha it's the new BVLGARI then... i shall sprayed it more often

Abdul Wafi said...

kiwi. heheh.

btw , tq for your last comment of my blog.

ill really appreciate it.

CapTaiN HooKeD said...

BVLGARI versi fruity, top note, green apple, heart note, green apple, bottom note, green apple.. ahahahah

[danial][ma] said...

hej! hidney...what a good idea too...;-)

Hidney said...

ur most welcome wafi...

Hidney said...

hahaha nok... BVLGARY kamek harga rm5.90 jak. best sik?

Hidney said...

danial... wanna try?

i-chimera said...

hahaha... abis tu apa jadi dgn baju tu???.. bau epal ke? hmmm mcm best je baju bau epal kan... hehe

Hidney said...

terpaksa tukar baju lain. nanti org ckp i pakai pencuci lantai as perfume plak

NotSoSilentReader said...

Hahahha Hidney. That's funny.

You can set the trend to use pencuci lantai as perfume!

Hidney said...

hahaha really? why don't you do the honour. i'll follow ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...