November 27, 2008

Tag penting!!!

Aku di tag lagi. Kali ni oleh Ucuk Cd. Takper takper... Actually ada 2 lagi tag yang aku tak jawab. Tapi tag ni kena jawab dulu. Tag penting ni hehehe...

Penderaan 1
Tangkap 4 gambar sendiri dalam 4 karektor berbeza. Tapi untuk Ucuk, aku bermurah hati untuk mengepost 6 gambar kat sini. Katanya mesti suruh orang lain yang tangkapkan. Err... Apakah?

Penderaan 2
Tangkap picture desktop tanpa menutup mana-mana window. Matilah terkantoi. Nampak macam busy kat office, tapi sebenarnya sibuk melayan game dan Facebook.

I'MNOSUPERMANLAH: Tak nak tag sesapa this time around...

4 ulasan:

-cD- said...

wahhh extra pic menguap lagi... jap2 nak kira bape ekor SETAN yang sempat masok... matilah..

ermm tag ke-2 tu paling best, betol2 x close window.. org len x faham bahasa n seje nak tunjuk wallpaper memasing.. termasoklah org yg cakap nie..

Hidney said...

hahaha kena la ikut arahan yer dak? staff reel terpinga2 bila reel suruh tolong amikkan pic ni. bila dia tanya kenapa, reel cakap "urusan internet" hahaha

i-chimera said...

ah-ah lah cD... org lain tak paham bahasa sgt... (sama jugaklah dgn org yg komen ni pun)...

ooo.. dok dengar lagu rupanya... tu yg no 7 tu mcm lagu britney yg baru tu je... hehe err salam kenal jugak ya....

Hidney said...

hello i-chimera. salam perkenalan

hehe org komen tu pun buat jugak ek? haha... sungguh jahat org itu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...