October 16, 2008

HTC baru ku...

Jeng jeng… Dah lama sangat aku bermimpi nak smooching dengan HTC Touch Pro ni. Minggu lepas tercapai jugak akhirnya. Sampai ke moment entry ni ditulis, aku tak sanggup berenggang dengan baby baru aku ni. It's super cool terutamanya bila berSMS dalam bas yang penuh sesak hahaha riak riak riak!

What happen to my old OMNIA? One word… IT SUCK! Owh that would be two isn’t it. But who’s counting anyway?

I'MNOSUPERMAN: Makan HTC tido HTC... Planning to buy OMNIA? Forget it!

7 ulasan:

-cD- said...

Akhirnya... lowyatt kah?? adoiii lupe nak tuntut OMNIA ari tu...

Mr PenyuBiru said...

wah! jelesnye aku!. henpon HTC tu merupakan hp idaman aku,tapi takde sape yg nak hadiahkan.haha..

Hidney said...

a'ah kat low yatt la ucuk. terus beli bila i nampak kat kedai tu. tak fikir2 lagi sebab dah bengang sgt dgn omnia tu

Hidney said...

its everyone dream la PB hehe

No OnE said...

wahh hensemnyer ..hensemnyer....HTC tu..wuahahah

Hidney said...

HTC jer yang handsome sha? tuannya tak handsome kah? nak majuk lah!

Alan said...

may i know what is the problem with the Omnia? :-S

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...